Bent u op zoek naar een aannemer in Kampen met historisch besef? Dan bent u bij timmer- en aannemingsbedrijf van der Schee aan het juiste adres. Als aannemer kunnen we u helpen bij grote projecten. Wij werken samen met vakmensen die erfgoed een warm hart toedragen en altijd met respect voor het bezit en de bouwgeschiedenis werken. Tevens zijn wij als aannemer in Kampen gespecialiseerd in renovatie en restauratie timmerwerk. Wij kunnen u van dienst zijn met al het voorkomende houtwerk. Zowel herstel als restauratie. De afgelopen 10 jaar hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan in Kampen en omstreken. Bent u op zoek naar een aannemer in Kampen? Neem direct telefonisch contact op via 038 750 73 79 of via het mobiele telefoonnummer 06 51 84 62 44.

 

Gespecialiseerd in herstel en restauratie

Bent u op zoek naar een aannemer in Kampen die gespecialiseerd is in renovatie en restauratie timmerwerk? Herstel en restauratie liggen vaak dicht bij elkaar, aangezien het bij renovatiewerk vaak gewenst is om het geheel in oude stijl uit te voeren. De eigenaar van aannemingsbedrijf van der Schee is gediplomeerd bouwhistoricus. Hij is in staat uw woning of monument bouwhistorisch op waarde te schatten. De afgelopen jaren hebben wij talloze herstelwerkzaamheden voor monumenten uitgevoerd aan ramen, deuren, kozijnen en gootbetimmeringen. Dit hebben wij veelal in de binnenstad van Kampen gedaan. In de binnenstad van Kampen zijn veel monumentale panden te vinden. Wij werken volgens hoge normen die vastgesteld zijn door de Monumentenwacht en het Nationaal Restauratie Centrum.

 

Timmerwerken in Kampen en omstreken

Van der Schee is hét timmerbedrijf in Kampen voor diverse timmerwerkzaamheden. In feite zijn wij in staat al uw denkbare timmerwerk te verzorgen. Zowel interieur als exterieur.

 

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Kampen dat u kunt inschakelen voor timmerwerkzaamheden, herstel en restauratie? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst in Kampen en omstreken! U bereikt ons telefonisch via 038 750 73 79 of via het mobiele nummer 06 51 84 62 44. Ook kunt een e-mail sturen aan info@timmerbedrijf-vanderschee.nl