Zoekt u een aannemer in Zwolle? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Schee timmer- & aannemingsbedrijf. Wij zijn een ervaren aannemer met historisch besef en kunnen u helpen met het realiseren van grote projecten. Wij werken nauw samen met specialisten die respect hebben voor erfgoed en dit een warm hart toedragen. Wij zijn specialisten in renovatie en en restauratie timmerwerk. Heeft u een project liggen met divers voorkomend houtwerk? Wij helpen u graag verder. De afgelopen 10 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in Zwolle en omstreken. Bent u op zoek naar een aannemer in Zwolle? Neem gerust telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn bereikbaar via: 038 750 73 79 of via het mobiele telefoonnummer 06 51 84 62 44

Herstel en restauratie werkzaamheden in Zwolle

Zoekt u naar een betrouwbare aannemer in Zwolle voor renovatie en restauratie timmerwerk? Herstel en restauratie zijn werkzaamheden die dicht bij elkaar liggen. Het doel van restauratie is vaak om de werkzaamheden geheel in oude stijl uit te voeren. De eigenaar van Van der Schee is gediplomeerd bouwhistoricus met veel passie voor erfgoed. Het is daarom mogelijk uw woning of monument op bouwhistorische waarde te schatten. Wij zijn gevestigd in de hanzestad Kampen en wij komen graag als aannemer in Zwolle langs.

Timmerwerken in Zwolle en omgeving

De afgelopen jaren hebben wij talloze restauratie werkzaamheden uitgevoerd aan monumenten in het centrum van Kampen. Zoekt u een aannemer in Zwolle die ramen, deuren, kozijnen en gootbetimmeringen kan uitvoeren? Dan bent u aan het juiste adres bij Van der Schee. Wij houden ons aan de richtlijnen van hoge normen die zijn vastgesteld door de Monumentenwacht en het Nationaal Restauratie Centrum. Wij zijn dus een professionele aannemer in Zwolle.

Aannemer in Zwolle? Neem contact op!

Zoekt u een aannemersbedrijf in Zwolle voor diverse herstel-, restauratie- en timmerwerkzaamheden? Neem gerust telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder als aannemer in Zwolle, Kampen, Elburg, Harderwijk en omgeving. U bereikt ons telefonisch via 038 750 73 79 of via het mobiele nummer 06 51 84 62 44. Ook kunt een e-mail sturen aan info@timmerbedrijf-vanderschee.nl.