Ook op het gebied van onderhoudsadvies aan monumenten, of meer algemeen bouwwerken van voor 1940, bent u bij Timmer- en aannemingsbedrijf Van der Schee op het juiste adres. Omdat wij een brede kennis in huis hebben over gebruikte materialen op en in monumenten, kunnen wij u op maat adviseren over de te verwachten (onderhouds) werkzaamheden aan uw pand of panden.

Al naar gelang uw wensen kunnen wij dit verwerken in een rapport, compleet met een foto-reportage.
Dit levert u veel kennis op over de stand van zaken betreffende het noodzakelijke onderhoud aan uw pand en de financiele gevolgen hiervan op korte en lange termijn.
Een onderhoudsadvies verwerkt in een rapport bestaat altijd uit aanbevelingen op korte en lange termijn.

In de volgende situaties is het handig een onderhoudsinspectie uit te laten voeren:

  • Vóór de aankoop van een monument of woning/bouwerk van vóór 1940. Zo krijgt u een idee van de staat van het onderhoud en de te verwachten kosten op korte en lange termijn.
  • Als u reeds in het bezit bent van een dergelijk pand of panden maar geen idee heeft hoe de onderhoudsstaat eigenlijk is en wat u in de toekomst kunt verwachten.


Uiteraard gelden bovenstaande situaties ook voor instanties, zoals stichtingen of commerciele instellingen die in het bezit zijn van (monumentale) panden.
Voor het maken van een rapport, toegespitst op uw situatie, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij Timmer- en aannemingsbedrijf Van der Schee.

Voor een eventuele uitvoering van werkzaamheden die aanbevolen worden in een onderhoudsrapport kunt u offertes aanvragen bij gespecialiseerde bedrijven. Timmer- en aannemingsbedrijf Van der Schee is bereidt hier eveneens een offerte voor op te stellen mits er twee of meer andere bedrijven aan het offerte-proces deelnemen.